Mareridt på børneværelset: Hun troede det var et snørebånd

31/7/22 14:37

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Det lå krøllet sammen mellem datterens legetøj.

En mor sig et kæmpe chok.

Hun var i færd med at rydde op på datterens værelse, da hun fik øje på et snørebånd der lå krøllet sammen blandt datterens legetøj.

Det viste sig dog, det det langt fra var et snørebånd. Det var derimod en slange.

"Jeg troede det var et snørebånd. jeg var faktisk på vej til at samle det op, da jeg tænke "jeg må hellere lige tænde lyset og se hvad det er", forklarer moderen til det australske medie 2GB.com.

Moderen fik hurtigt indfanget den ubudne gæst på børneværelset og sluppet den fri udenfor i stedet. 

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Dræbt af slangebid

En anden australsk familie har også oplevet at have en slang helt tæt på, og faktisk én af de giftigste i verden. Heldigvis var familiens kat opmærksom og fik sprunget til i tide - det kostede den dog efterfølgende livet.

En hyggelig stund i haven, udviklede sig nemlig til et sandt mareridt og familien mistede sin elskede kat.

Nu hylder en australsk dyreklinik katten Arthur, som med sin heltemodige indsats reddede familiens børn, fra en slange af arten eastern brown snake. 

Slangen er på top 10-listen over verdens farligste slanger og den havde altså fundet vej ind i familiens baghave.

Familiens to små børn legede i haven og opdagede ikke den giftige slange, der havde sat kursen mod dem - men det gjorde Arthur heldigvis. Den modige lille kat angreb straks slangen og dræbte den. Det skriver Animal Emergency Service i et Facebook-opslag.

Desværre kom Arthur ikke helt uskadt fra den voldsomme episode. 

"I kaosset omkring at få børnene ud af haven, så ingen et decideret bid, men Arthur kollapsede - men kom hurtigt på benene igen," skriver dyrehospitalet, som også understreger at når dyr kollapser efter mødet med en slange, så er det typisk et tegn på, at de er blevet bidt.

Morgenen efter fandt Arthurs familie ham endnu en gang helt kollapset - og denne gang stod det klart, at det var langt værre. Den lille kat kunne slet ikke komme på benene.

Hans familie hastede afsted med ham til dyrehospitalet, hvor dyrlægerne desværre måtte meddele, at der ikke var mere de kunne gøre for den lille kat.

Familien er helt knust over tabet af deres heltemodige kat - som de også er evigt taknemlig, fordi han reddede familiens to små børn.

Du kan se dyreklinikkens opslag her.