Kæmpe drama i Lidl: Bedstemor forsøgte at stjæle barn

29/6/22 08:12

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Et ægte drama udspillede sig i en Lidl-butik.

På en lørdag i December 2021 var en kunde som så mange andre taget på indkøb i det lokale budget-supermarked, Lidl.

Kunden var godt i gang med at fylde kurven med dagligvare, da en 'vanvittig hændelse' fandt sted.

En kvinde 'fikserede' på en anden kvindes barn, før hun kastede sig over mod det og forsøgte at stjæle det.

Det har ført til, at den 43-årige Carolyn Taylor er blevet fundet skyldig i overfald i retten Teesside Magistrates' Court i sidste uge.

Hændelsen fandt sted i Lidl-butikken i Stockton, Durham den 4. december 2021.

I retten kom det frem, at Carolyn Taylor, der selv er bedstemor, 'forsøgte at få fat i en baby i et supermarked'. Denne påstand er blevet bekræftet af et vidne, der beskrev det som en 'vanvittig hændelse'. Det skriver Dagens.dk.

Men den 43-årige kvinder nægter sig skyldig. Ifølge kvinden har hun 'aldrig ville gøre et barn fortræd'.

Moren til barnet var ikke til stede i retten, men vidnet til den 'vanvittige hændelse' afgav i stedet sin forklaring.

Og det var hende, der sagde at Carolyn Taylor 'fikserede på babyen'.

"Jeg var gået ind i Lidl, og mens jeg gik, så jeg en ung dame, der skubbede en barnevognen, og bag hende fulgte den tiltalte efter hende.

Jeg kunne med det samme mærke, at der var noget galt. Moren var trist. Hun virkede knust. Den tiltalte fikserede på babyen og sagde, at der var noget galt med ham," sagde vidnet og tilføjede:

"Hun gik derefter hen for at tage babyens hat. Hun fikserede på ham. Det var bare vanvittigt og skørt."

Følte sig truet

Vidnet sagde også, at han følte sig 'truet' af Carolyn Taylor, og at hun gentagne gange forsøgte at få fat i babyen, hvilket førte til, at han og andre kunder lavede en barrikade omkring moren og barnevognen.

Dagen efter blev den 43-årige kvinde afhørt af politiet, men nægtede at have overtrådt loven.

Under retssagen hævdede Carolyn Taylor, at hun besøgte Lidl-butikken for at handle ind til frokost og sagde til moren 'Er han ikke sød?', men at kvinden blev fornærmet.

"Jeg kan huske, at jeg gik i butikken, og jeg henvendte mig til en kvinde, der havde et barn i en barnevogn. Jeg sagde: 'Er han ikke sød?', og hun kiggede mærkeligt på mig, og så jeg sagde: 'Er han okay?'. Hun trak barnevognen meget brat tilbage, og sagde: 'Hvad laver du?'. Jeg blev lidt overrasket og chokeret," sagde hun.

"Det hele er overdrevet. Jeg gik ikke hen for at tage ham. Jeg sagde, at han ikke så særlig godt ud og løftede lidt på hatten."

Carolyn Taylor er blevet fundet skyldig i overfaldet. Hun vil modtage sin straf den 13. juli i retten Teesside Magistrates' Court.